Tarvitko töitä?

Tarvitko töitä tai lisäansioita? Kiinnostaako kosmetiikan kanssa työskentely? Haluatko haasteita tiiminvetäjänä, myyntipäällikkönä tai jopa aluejohtajana?

Oriflame on kosmetiikkayritys, jonka myyntikanava on suoramyynti. Oriflamen jakelukanavan muodostavat itsenäiset Oriflame-edustajat. Oriflame myy korkealaatuisia, puhtaisiin luonnon aktiiviaineisiin perustuvia ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteita. Tuotevalikoimaan kuuluu tuotteita naisille, miehille ja lapsille. Emme testaa tuotteitamme eläimillä.

Haemme nyt uusia edustajia, tiiminvetäjiä ja myyntipäälliköitä!

Aloittaminen on helppoa ja voit tehdä työtä silloin kuin itse haluat. Erittäin hyvät etenemismahdollisuudet! Tämä työ sopii erittäin hyvin myös mm. opiskelijoille ja kotiäideille, jotka haluavat helposti lisätienestiä.

Työkokemus ei ole välttämätön, sillä takaamme parhaan mahdollisen koulutuksen työsi pohjaksi sekä jatkuvan tuen työsi kehittämiseksi.

Edut

  • Oriflame-edustajana saat heti kosmetiikkatuotteista 25% alennuksen.
  • Rahat takaisin -takuu. Ostaminen on turvallista, sillä kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden täydellinen vaihto- ja palautusoikeus.
  • Oriflame on Suomen Suoramarkkinointiliiton jäsenyritys, Reilun Pelin Jäsen ja noudattaa liiton laatimia alan yhteisiä eettisiä sääntöjä.
  • Joukkuehengen ylläpitämiseksi maahantuoja järjestää jatkuvasti mm. matkakampanjoita!

Edustaja

Kuka tahansa kosmetiikasta kiinnostunut voi ryhtyä Oriflame-edustajaksi. Edustaja voi ostaa Oriflame-kosmetiikkaa 25% alennuksella. Edustajaksi liittyminen on täysin ilmaista.

Voit saada mukavia lisäansioita tai halutessasi joustavan ja haastavan lisätyön. Esimerkiksi jos edustajalla on 15 asiakasta ja kaikki asiakkaat ostavat jaksoesitteestä kahdeksalla eurolla, 120 euron myynnistä edustaja ansaitsee 30 euroa eli 25% myynnistä. Mitä enemmän myyt, sitä enemmän ansaitset!

Joka kolmas viikko ilmestyy uusi Oriflame-jaksoesite, joissa jokaisessa on monia upeita tarjouksia. Edustaja esittelee jaksoesitettä asiakkailleen ja kerää heidän tilaukset. Tuotteiden myyminen on helppoa, sillä tuotevalikoimassa on tuotteita naisille, miehille ja lapsille. Tilauksen edustaja tekee helpoiten netissä.

Tiiminvetäjä

Edustajalla on mahdollisuus kerätä oma ryhmänsä eli ryhtyä Oriflame-tiiminvetäjäksi. Uramahdollisuudesta Oriflamessa sinulle kertoo oma myyntipäällikkösi tai aluejohtaja. Jos kiinnostuit, tule käymään MiMissä niin kerromme lisää!

Beauty Academy

Beauty Academy on Oriflamen oma kauneudenhoidon koulutuskokonaisuus. Koulutuksiin kannattaa osallistua, sillä hyvä tuotetuntemus on ehdottomasti etu kosmetiikan parissa toimimiselle. Katso kurssiajat ja -tarjonta kurssit-sivulta!

Aloita nyt!

  1. Näytä ja esittele jaksoesitettä ystäville, tuttaville, työkavereille, naapureille, sukulaisille jne.
  2. Kerää asiakkaittesi tilaukset ja tee tuotetilaus netissä omilla tunnuksillasi – tai tule Oriflame-pisteelle, niin tehdään se yhdessä.
  3. Tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle kotiin tai lähimpään Postin tai Matkahuollon palvelupisteeseen.
  4. Toimita tuotteet asiakkaillesi ja näytä heille samalla taas uutta jaksoesitettä.

HAUSKAA, HELPPOA JA KANNATTAVAA!

Oriflame voi tarjota myös uusia elämyksiä, kokemuksia ja ystäviä. Tule mukaan maailman 1,5 miljoonan Oriflamelaisen joukkoon!

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan!

Minna Halonen/ Aluejohtaja

Mirkka Ovaska/ Myyntipäällikkö

MiMi

Kauneus- ja KynsiStudio MiMi on Oulun keskustassa sijaitseva kauneudenhoitoalan liike. Tarjoamme hoitoja, tuotteita ja palveluita yksityisille ihmisille sekä yrityksille ja ryhmille. MiMi on koko Pohjois-Suomen ainoa Oriflame-kauppa.

Ota yhteyttä

Hallituskatu 33, Postiaukio
90100 Oulu

045 130 0383

studiomimi10@gmail.com

www.studiomimi.net

Aukiolot

Avoinna ma-pe ajanvarausten mukaan.