Oriflame-edustajaksi?

Tarvitko töitä tai lisäansioita? Kiinnostaako kosmetiikan parissa työskentely? Haluatko uusia haasteita?

Oriflame on kosmetiikkayritys, jonka myyntikanava on suoramyynti. Oriflamen jakelukanavan muodostavat itsenäiset Oriflame-edustajat. Oriflame myy korkealaatuisia, puhtaisiin luonnon aktiiviaineisiin perustuvia ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteita. Tuotevalikoimaan kuuluu tuotteita naisille, miehille ja lapsille. Oriflame ei testaa tuotteita eläimillä.

Tule mukaan tiimiini!

Aloittaminen on helppoa ja voit tehdä työtä silloin kuin itse haluat. Erittäin hyvät etenemismahdollisuudet! Tämä työ sopii erittäin hyvin myös mm. opiskelijoille ja kotiäideille, jotka haluavat helposti lisätienestiä.

Kun aloitat Oriflame-kauneuskonsulttina, pääset mukaan aloitusohjelmaan. Saat hyödyllisiä aloitusmateriaaleja sekä upeita etuja vain 39 euron aloitusmaksulla! Hyödynnä myös Nopean aloittajan ohjelma sekä Urakehitysbonus.

Lue täältä lisää
https://fi.oriflame.com/mypages/network/consultant-program/welcome-program?store=mimi

Edut

  • Oriflame-edustajana saat heti kosmetiikkatuotteista 20% alennuksen.
  • Rahat takaisin -takuu. Ostaminen on turvallista, sillä kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden täydellinen vaihto- ja palautusoikeus.
  • Oriflame on Suomen Suoramarkkinointiliiton jäsenyritys, Reilun Pelin Jäsen ja noudattaa liiton laatimia alan yhteisiä eettisiä sääntöjä.
  • Joukkuehengen ylläpitämiseksi maahantuoja järjestää jatkuvasti mm. matkakampanjoita!

Edustaja

Kuka tahansa kosmetiikasta kiinnostunut voi ryhtyä Oriflame-edustajaksi. Edustaja voi ostaa Oriflame-kosmetiikkaa 20-30% alennuksella.

Voit saada mukavia lisäansioita tai halutessasi joustavan ja haastavan lisätyön.

Joka kolmas viikko ilmestyy uusi Oriflame-jaksoesite, joissa jokaisessa on monia upeita tarjouksia. Edustaja esittelee jaksoesitettä asiakkailleen ja kerää heidän tilaukset. Tuotteiden myyminen on helppoa, sillä tuotevalikoimassa on tuotteita naisille, miehille ja lapsille. Tilauksen edustaja tekee helpoiten netissä.

Aloita nyt!

  1. Näytä ja esittele jaksoesitettä ystäville, tuttaville, työkavereille, naapureille, sukulaisille jne. Kuvastoja voit hakea Mimistä.
  2. Kerää asiakkaittesi tilaukset ja tee tuotetilaus netissä omilla tunnuksillasi jotka saat minulta.
  3. Tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle kotiin tai lähimpään Postin tai Matkahuollon palvelupisteeseen.
  4. Toimita tuotteet asiakkaillesi ja näytä heille samalla taas uutta jaksoesitettä.

HAUSKAA, HELPPOA JA KANNATTAVAA!

Oriflame voi tarjota myös uusia elämyksiä, kokemuksia ja ystäviä. Tule mukaan maailman 1,5 miljoonan Oriflamelaisen joukkoon!

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan!

Mirkka Ovaska/ Myyntipäällikkö/Kauneus-ja KynsiStudio MiMi

MiMi

Kauneus- ja KynsiStudio MiMi on Oulun keskustassa sijaitseva kauneudenhoitoalan liike. Tarjoamme hoitoja, tuotteita ja palveluita yksityisille ihmisille sekä yrityksille ja ryhmille.

Ota yhteyttä

Hallituskatu 33, Postiaukio
90100 Oulu

045 130 0383

studiomimi10@gmail.com

www.studiomimi.net

Aukiolot

Avoinna ma-pe ajanvarausten mukaan.