Kauneus- ja KynsiStudio MiMin tietosuojailmoitus

Euroopan unionin yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) aletaan soveltaa 25.5.2018. Päivitämme nyt käyttöehtojamme ja yksityisyydensuojakäytäntöämme uusien sääntöjen mukaisiksi. Haluamme myös tehdä niistä entistä selkeämpiä ja helpommin ymmärrettäviä. Tässä tietoa kuinka yrityksemme käsittelee henkilötietojasi.

1. Rekisterinpitäjä

Kauneus- ja KynsiStudio MiMi
Kirkkokatu 23-25 A 3
90100 Oulu
P. 045-1300383
studiomimi10@gmail.com

2. Yhteyshenkilöt rekisteriä koskevissa asioissa

Yrittäjä: Mirkka Ovaska studiomimi10@gmail.com
Yrittäjä: Minna Halonen minna.halonen@oriflame.fi

3. Rekisterin nimi

1. Tehden ajanvarausjärjestelmä (sähköisen ajanvarauksen asiakkaat). Vain vastuuhenkilön
käytössä.
2. Manuaalinen asiakasrekisteri hoitolan asiakkaista.
3. Uutiskirjeen tilaajat.
4. Arvonta, kyselyt ja kilpailut

4. Miten käytämme henkilötietojasi?

Käsittelemme henkilötietoja asiakkuuden hallintaan liittyvissä asioissa (mm. palveluiden tuottamiseksi ja toimittamiseksi sekä asiakastuessa).

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin. Kun osallistut arvontoihin, kyselytutkimuksiin tai vastaaviin kampanjoihin, käytämme antamiasi henkilötietoja kampanjan suorittamiseen. Keräämme ja käsittelemme seuraavia henkilötietojasi: nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, osallistumispäivä, valinta voittajaksi, palkinto sekä vastauksesi kysymykseen. Käsittelemme tällaisia henkilötietoja arpajaisten toteuttamiseksi, voittajan informoimiseksi, palkinnon toimittamiseksi voittajalle, tapahtuman toteuttamiseksi ja markkinointitarkoituksia varten.

5. Mitä henkilötietoja kerätään?

Nimi: tarvitaan asiakaskirjeen rekisteröimiseen. Tarvitaan myös esitietoihin hoitolassa että voimme seurata vakioasiakkaiden tuotteet ja tarpeet. Mahdolliset arvonnat.

Puhelinnumero: Asiakkailta jotka varaavat ajan. Tarvitaan jos aikoja pitää perua/muutella.

Sähköpostiosoite: tarvitaan asiakkailta jotka haluavat tilata uutiskirjettämme sähköpostiin.

Yritys käsittelee tietojasi itsenäisinä tiedon kontrolloijina. Tietojasi ei jaeta minnekään

6. Millä perusteella käsittelemme tietojasi?

Tietoja käsittelemme pääasiassa sopimusten täyttämiseksi (esim. palveluidemme tuottaminen ja toimittaminen, asiakashallinta, reklamaatioiden ja asiakaspalautteen käsittely) sekä oikeutetun etumme perusteella (esim. suoramarkkinointi asiakkaillemme ja palveluidemme tuotekehitys). Suostumuksellasi saatamme käyttää sähköpostiosoitettasi uutis- ja markkinointikirjeiden lähettämiseen. Mikäli käsittelemme tietojasi vain suostumuksen perusteella, voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa.

7. Miten tietosi turvataan?

Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta. Henkilötietojen käsittelijöitä sitoo vaitiolovelvollisuus. Jos tietoja on manuaalisessa muodossa, niitä säilytetään ulkopuolisilta lukituissa tiloissa ja tuhotaan tietoturvallisesti.

8. Millaisia oikeuksia sinulla on?

Suostumuksen peruuttaminen

Mikäli henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn suostumukseen perustuen, rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumuksensa ilmoittamalla tästä MiMiin. Jokaisessa MiMin lähettämässä suorasähköpostissa on linkki, josta voit halutessasi peruuttaa suostumuksesi suorapostituksiin sähköpostiisi jatkossa.

Kiitos että käytät palveluitamme!
MiMi –tiimi
Minna ja Mirkka

MiMi

Kauneus- ja KynsiStudio MiMi on Oulun keskustassa sijaitseva kauneudenhoitoalan liike. Tarjoamme hoitoja, tuotteita ja palveluita yksityisille ihmisille sekä yrityksille ja ryhmille.

Ota yhteyttä

Kirkkokatu 23-25 A 3 (2. krs)
90100 Oulu

045 130 0383

studiomimi10@gmail.com

www.studiomimi.net

Aukiolot

Avoinna ma-pe ajanvarausten mukaan.