Posts Tagged ‘stailaus’

Tervetuloa kulmapäiväämme 19.3.18 klo 13-18

Haluatko kulmakarvat kuntoon helposti? Etkö tiedä mitä ja miten tuotteita käytetään? Mitä juuri Sinä tarvitsisit ihanien kulmien ehostukseen?

Kulmapäivässämme opastamme Sinua meikkaamaan juuri Sinulle sopivat kulmat. Opit käyttämään eri tuotteita kulmien muotoiluun ja ehostamiseen.

Rehottavatko kulmakarvasi valtoimenaan taikka haluatko niihin pysyvämmän värin? Varaa aika kulmien kestovärjäykseen ja/tai siistimiseen. Kulmapäivän ajan värjäys + siistiminen vain 10€/!

Oletko haaveilut pysyvämmistä kulmista? Päivän aikana myös Microblading –kestopigmentoinnin konsultointia. Kun varaat Microblading aikasi kulmapäivässämme, saat shadingin samaan hintaan (arvo 50€). Tule rohkeasti kysymään lisää!

Tervetuloa kulmastailaukseen!

MiMin muuttujat!

MiMin muuttujat!

Tämä mahtava leidi puhkesi kukkaan valmennuksemme aikana!

Kaisu on yksi MiMin muuttujistamme. Pohjalla hänellä on hurja painonpudotus, mistä kehitys on jatkunut aina uusin tavoittein.

Kaisulla on tavoitteena lihasmassan kasvatus ja olla elämänsä kunnossa, kun seuraavat tasaluvut elokuussa täyttyvät.

Aktiivinen saliharrastaja hän oli jo ennen valmennustammekin, mutta kuulemma ”1-2-3 jarruttaa ”on hyvin jäänyt mieleen ja pienellä salitekniikan tarkistuksella saimme pieniä niksejä hänen treeniinsä lisättyäkin. Patti on kasvanut hyvin ja varmasti jatkaa kasvuaan ainakin vielä tovin. Liikkuvuutta saimme lisättyä ja lihaskuntoakin nostettua valmennuksen aikana.

Lisämotivaatiota näille viime kuukausille Kaisu sai päivästä, jona hänelle lopullinen muutos tehtiin:

”1.6.16 oli päivä, jota en tule unohtamaan koskaan. Aamusta perhosia mahassa kuin pikkutytöllä, oli tunne kun prinsessalla”

Kiitos Kaisu, olet varmasti elämäsi kunnossa!

Hiukset: Marjo Bergström alias Bestikka
Kynnet ja meikki: Mirkka Ovaska
MiMin muuttujat valmennus: Minna ja Mirkka

MiMi

Kauneus- ja KynsiStudio MiMi on Oulun keskustassa sijaitseva kauneudenhoitoalan liike. Tarjoamme hoitoja, tuotteita ja palveluita yksityisille ihmisille sekä yrityksille ja ryhmille.

Ota yhteyttä

Kirkkokatu 23-25 A 3 (2. krs)
90100 Oulu

045 130 0383

studiomimi10@gmail.com

www.studiomimi.net

Aukiolot

Avoinna ma-pe ajanvarausten mukaan.