Hyvin hoidettu iho, kaiken a ja o ūüĎĆ

Kauniin meikin perustana on hyvin hoidettu ja kosteutettu iho. Jos ihossa on kuivia ja karheita kohtia, ei meikki asetu kasvoille tasaisesti.

Kasvojen kuorinta pehmentää ja tasoittaa ihon pintaa. Rakeeton kuorinta on hellävarainen ja sopii kaikille ihotyypeille. Kuorinnan jälkeen ihonhoitotuotteet pääsevät imeytymään ja vaikuttamaan iholla paremmin. Kun ihonpuhdistus on hellävarainen, toimii iho tasapainoisemmin ja vääristä hoitotavoista johtuva kasvojen kiiltely vähenee.

Kiristävä ja pintakuiva iho tarvitsee vesikosteutusta eli kasvovettä, etenkin talviaikaan. Kokeile vaikka suihkepullossa olevaa kasvovettä, helppoa ja nopeaa.

Seerumi, ihonhoidon tehotipat, tuovat lisäkosteutta ja se tekee ihosta silkkisen pehmeän ja sopii hyvin meikin alle. Tämän jälkeen levitetään kasvovoide, joka lukitsee edelliset kosteuttajat ihoon.

Kun tarvitset useampia tuotteita, k√§tev√§ ja edullinen valinta on ihonhoitosetti. Settej√§ on kaikkiin ”ik√§luokkiin”. Helppoa ja kaikki tuotteet tukevat toisiaan ūüĎĆ.

Autan mielelläni valinnoissa. Laita meiliä taikka tilaa suoraan nettikaupastani.
Studiomimi10@gmail.com

Linkistä näet omat ihonhoitosuosikkini ja pääset nettikauppaani.
ūüĎá
https://fi.oriflame.com/personal-products-list?store=mimi&personallist=ab250046-0f8d-42f4-bfcf-874fcb1180b6

MiMi

Kauneus- ja KynsiStudio MiMi on Oulun keskustassa sijaitseva kauneudenhoitoalan liike. Tarjoamme hoitoja, tuotteita ja palveluita yksityisille ihmisille sekä yrityksille ja ryhmille.

Ota yhteyttä

Kirkkokatu 23-25 A 3 (2. krs)
90100 Oulu

045 130 0383

studiomimi10@gmail.com

www.studiomimi.net

Aukiolot

Avoinna ma-pe ajanvarausten mukaan.